Med epidemijo je propadlo več kot tri tisoč gostinskih objektov. Vseeno pa so se nekateri v tem času odločili za odprtje. Okrepčevalnica Dolina je gostinski objekt v Staremu trgu pri Ložu, ki je svoja vrata odprl 27. marca, le dva dni pred ponovnim zaprtjem gostilniških teras. Vodja okrepčevalnice je osemnajstletna Lejla. Največ dela sama, pomaga pa ji tudi cela družina. Trenutno v delo uvaja kuharja in natakarico. Zaradi premajhnega kadra dela tako v strežbi, kot vodstu. Njen delavnik zato traja od sedmih zjutraj pa vse do zaprtja. Po končani izmeni v strežbi mora poskrbeti, da bo delo v naprej potekalo gladko. Sem sodi dobava artiklov, sestava urnika, trenutno pa tudi spremljanje in prizadevanje k upoštevanju vseh epidemioloških določil, ki jih ni malo. Je pa tudi vedno tista, ki priskoči na pomoč, če je v gostilni gneča, saj stranka ne sme čakati. Kosi, kadar ima čas, najpogosteje hrano iz gostilne, saj je najhitreje in najlažje pripravljena. Vseeno pa si rada vzame čas zase, se uredi in večere preživi z družino in prijatelji, a vedno v neposredni bližini gostinskega obrata, saj nikoli ne ve, kdaj jo bo kdo potreboval.