Informativni dnevi 2021

Informativni dnevi bodo potekali v petek, 12. februarja (ob 11:00, 13:00 in 16:00), in v soboto, 13. februarja (ob 11:00).

V petek, 12. februarja, in soboto, 13. februarja, bodo potekali informativni dnevi za vpis na dodiplomski študij. Na informativnih dnevih boste lahko prejeli tudi vse informacije o dodiplomskem študiju novinarstva na Fakulteti za družbene vede.

Zaradi epidemiološke situacije bodo letošnji informativni dnevi sicer potekali prek interneta, vendar se bomo v pogovoru z vami potrudili, da boste prejeli čim bolj celovite informacije o študiju. Na predstavitvi se nam bodo pridružili  tudi aktualni študenti programa.

Ker se ne bomo uspeli srečati v živo, se lahko odpravite vsaj na virtualni sprehod po fakulteti.

V petek bodo predstavitve programa Novinarstvo potekale ob 11:00, 13:00 in 16:00, v soboto pa ob 11:00.

Našli nas boste lahko na Zoom s skeniranjem QR kode na sliki ali prek te povezave: https://uni-lj-si.zoom.us/j/92442073526

Članicam in članom Katedre za novinarstvo se bodo pridružili študenti iz Društva študentov novinarstva FEJS, ki poleg organizacije številnih dogodkov izdaja tudi časopis Klin.

Vabljeni, veselimo se srečanja z vami!

Prejšnji članekZgodbe s kavča: nov tedenski podkast o socialnih problematikah
Naslednji članekVarnost novinarjev na protestih
Docent na Katedri za novinarstvo in raziskovalec na Centru za raziskovanje družbenega komuniciranja na Fakulteti za družbene vede.